CURRÍCULUM


ANNA ROGER,
Dissenyadora Escenogràfica

EXPERIÈNCIA

2015-2016 Disseny d'aparadorisme per a l'empresa KATIA. Aparadors: estiu 2016, Tardor 2016

2011-2015 Formadora de tallers de bijuteria per a nens i adults. Disseny i realització de peces de bijuteria.

2011 Disseny i conducció de 2 tallers plàstics infantils per a la presentació del llibre Disfraces divertidos para niños, d'Emma Hardy. Programats per l'Editorial RANDOM HOUSE, a l' FNAC Illa (BCN) i a l'FNAC Callao (Madrid).

2011 Disseny i construcció de la marioneta JOANA, inspirada en una persona real. Personalitzada segons les característiques reals de la persona. (Roba, complements, aspecte físic...).

2010 Dissenyadora i constructora dels titelles protagonistes de l'espectacle infantil La Nina del cap pelat, d'Engruna Teatre. Titelles realitzats: la Nina del cap pelat, en Patufet, el Sol solet, el Cargol treu banya, la Lluna la pruna i el gegant del pi. (Estrena Desembre del 2010 a Temporada Alta de Girona.) http://www.engrunateatre.com/

2010 Disseny i construcció del titella per a infants Ot del Paperot i el seu Arxiu, personatge conductor d’activitats didàctiques i de difusió a càrrec de l’Arxiu Municipal de Sant Cugat. (Org. Museu de Sant Cugat.)

2010 Realització del titella infantil Violeta, personatge destinat a activitats didàctiques escolars per alumnes de parvulari (de 3 a 5 anys)

2010 Disseny i realització del maquillatge del Mag Rubissenc, i dels paricipants de la Cavalcada de Reis de la ciutat de Rubí. Coordinació de l'equip de maquillatge. Org. Ajuntament de Rubí. (Gener del 2008/2009/2010)

2009 Disseny i construcció de l’espai escènic i el vestuari de Macbeth de W.Shakespeare, dirigida per Marta Tirado. Regidora de llums en el mateix espectacle (Estrena Març del 2009 al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre de Bcn.)

2009 Mesura per mesura de W.Shakespeare, dirigida per Pere Planella. Disseny i realització de l’espai escènic, la il.luminació i el vestuari a càrrec dels estudiants de 4rt curs d’Escenografia de l’Institut del Teatre. (Estrena Gener del 2009 al Teatre Ovidi Montllor de l’IT de Bcn.)*

2010 Tallerista de diferents activitats plàstiques per a infants organitzades pel Museu de Sant Cugat (Activitats realitzades des del 2008)
2008 Disseny artístic de la disfressa-mascota, Popi, del parc infantil “La mar de divertit”, ubicat a St. Andreu. Inauguració Abril’ 09.

2008 Disseny i construcció del titella de guà Anna de la llana, personatge conductor de l’activitat didàctica infantil: Vermell, quadrat i suau. Colors, formes i textures. Disseny i acabats d’una capsa de materials didàctics. Visita-taller per a escoles sobre la Casa Aymat (org. Museu de Sant Cugat).

2008 Assistent plàstica en la producció Acapulco, escrita per Aleix Aguilà i codirigida amb Jorge Gallardo. (Estrena Maig del 2008 a la Sala Obrador de la Beckett.)

2008 Disseny i construcció dels titelles i marionetes de l’espectacle infantil Roda, roda... Rodoreda! d’ Engruna Teatre. Disseny de l’espai escènic. (Abril del 2008) http://www.engrunateatre.com/)

2007 Regidora i utillera, juntament amb Eli Siles, en l’espectacle Pedra i Sang, dirigit per Dolors Vilarassau. (Estrena desembre del 2007, a la Sala Capitular del Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès)

2007 Ajudant d’escenografia de Romana Redlova, en l’espectacle Timbals en la nit, de Bertolt Brecht, dirigit per Carme Portaceli al Teatre Ovidi Montllor. Regidora de llums en el mateix espectacle. (Estrena desembre del 2007)*

2007 Disseny i construcció de l’escenografia, el vestuari i els titelles de l’espectacle infantil itinerant El petit cobert de la companyia Clack and Roll, juntament amb Elisenda Pérez i Elisenda Rodríguez. (Estrena setembre del 2007)

2007 Confecció del vestuari per a titelles pel programa infantil educatiu La cuina dels titelles de la companyia Estaquirot Teatre, que s’emet pel Canal 33. (Estrena Maig del 2008) http://www.estaquirot.com/

2007 Disseny i construcció dels titelles protagonistes en l’obra De camino al volcán (Lorenzo y Pulmone) escrita i dirigida per Maria Vera (Estrena setembre del 2007, al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre)

2007 Assistent de Mariaelena Roqué durant el muntatge de l’stand nacional Espanyol a la Quadriennal d’Escenografia de Praga. (Juny del 2007)

2007 Ivonne, princesa de Borgonya de W.Gombrowitch, dirigida per Xicu Masó. Disseny i realització de l’espai escènic, la il.luminació i el vestuari a càrrec dels estudiants de 3er curs d’Escenografia de l’Institut del teatre. (Estrena maig del 2007 al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre de Bcn.)*

2007 La mort de Tintagilles amb text de Maurice Maeterlinck, dirigida per Alfred Casas. Disseny i realització de l’espai escènic, la il.luminació i el vestuari a càrrec dels estudiants de 3er curs d’Escenografia de l’Institut del Teatre.
Regidora de llums en el mateix espectacle. (Estrena desembre del 2007, seu de l’Institut del teatre de Terrassa)*

2006 Disseny i construcció conjunta, amb Sebastià Brosa, de l’espai escènic, el vestuari i els titelles d’ El païs de les Conseqüències, espectacle infantil dirigit per Marta García-Otín. (Projecte pel Teatre de l’Educació) (Estrena octubre del 2006)

2006 Ajudant d’escenografia de Sebastià Brosa en Vells temps, de Harold Pinter, dirigida per Rosa Novell a la Sala Beckett. (Estrena juliol del 2006. Festival Grec)

(*) Obres realitzades dins el plà d’estudis obligatori d’ Escenografia.

 Professora de tallers plàstics per a infants.


FORMACIÓ

- Llicenciatura en Art Dramàtic; especialitat d'Escenografia a l'Institut del teatre. (ESAD) 2009

- Taller de construcció i manipulació d'una marioneta, impartit pel mestre de marionetes Toni Zafra. 2009

- Tallers de construcció i manipulació de titelles i marionetes: Paper entre les mans i Fils de seda, impartits pel mestre titellaire Jordi Bertrán. 2008

- Classes particulars de dibuix i pintura a càrrec de l’artista santcugatenca Isabel Massó. (desde 1992 fins 1997)